Your search results
X

OBJEKTI AFARISTO – BANESORË : B + P + 11 + PH me siperfaqe afër 40.000 m2. Cilesi e garantuar dhe e deshmuar. Apartamentet tona, që fillojnë nga 80 deri në 125 metër katrorë, me parkingje dhe staza për këmbësor. Mundësi zgjedhje kati dhe pozicioni.

X

Banesat Tona

Në kompleksin tone ju plotësohet ëndrra e jetesës tuaj në një banesë të kompletuar! Një jetë e rehatshme dhe pa brenga, vetëm në kompleksin tonë. Ne ju kursejm para duke ju ndihmuar t’i ulni shpenzimet tuaja të energjisë, me dritaret më efikase të cilat e izolojnë të ftoftin, dhe i mbajnë banesat e ngrohta.Compare Listings