Your search results
X

Lokacioni : Ferizaj Rr. Kuvendi i Arbërit (mbrapa shkolles se mjeksise)
• Ambiente të gjelbërta
• Parkingje nëntoksor
• Sistemi për ngrohje qendrore
• 24H ujë dhe ndriçim
• Ashensorët dhe Gjenerator 24H në shërbim

Compare Listings